historia-erra

ERRA, és una empresa 100% familiar, iniciada l’any 1972 pel seu fundador Toni Erra, a qui dona nom a la firma. Va començar en els baixos d’un garatge a Manlleu fabricant menjadores i petits utensilis per a ramaders locals. Compaginava la seva feina en un taller de fabricació de cubes per purí.

A base de molt treball i esforç, i amb la posterior incorporació de Miquel Palou, i més tard de l’Imma, la dona d’en Toni, construïren la primera nau a Manlleu ja dedicada exclusivament a fabricar equips ramaders. Aquesta fou la seu durant molts anys. El radi de treball llavors era la plana de Vic, regió purament tradicional en el sector agro-ramader.

El creixement fou gradual, ampliant la nau de Manlleu en 4 fases.  Amb la incorporació a l’empresa de Jordi Erra i Marc Erra, els fills de Toni i Imma, ampliaren les instal·lacions al polígon del Verdaguer i Masies de Roda, abastant així clients de tot Catalunya.

Ja a l’any 1998, comptant ja amb clients d’arreu d’Espanya, ERRA va unificar tota la seva infraestructura a les instal·lacions actuals de Vic, ampliant les instal·lacions a ERRA 2 per obrir el mercat a nivell mundial.